Umjesto tisuću riječi: red “brzo” u Kharkov pokazao na video

U valjku od 7. listopada može se vidjeti najmanje sedam automobila

Vharkov svakodnevno pogoršava situaciju s koronavirusom, što se očituje skretanjem iz vozila “hitne”, koja se podudara s potporama COVID-a u zdravstvenim ustanovama.

Video dokaz iz željezničke bolnice №2 je podijeljen u Telegram-kanal “prekretnica (Kharkiv”).

Nepoznati autor filma uspio je snimiti najmanje sedam automobila “ambulante”, koji su čekali svoj red na ulazu u bolnicu u Zalutinu. Također, videozapis pokazuje liječnike koji najvjerojatnije rade s pacijentima koronavirusa, jer su odjeveni u odgovarajuće zaštitne odijela.

Istodobno, kanal je napomenuo da je ovaj videozapis snimljen u četvrtak, 7.listopada. U petak, u blizini bolnice ne postoji takva akumulacija automobila, a “hitna pomoć” s koronavirusnim pacijentima došla je samo jednom.

Također je napomenuto da je 8. Listopada u bolnicu s COVID-19 dobio 74-godišnjeg pacijenta. Dijagnosticirana je upala pluća i niska saturacija. Nove informacije o statusu hospitaliziranih rođaka nisu prijavljene.

Dodajte da Kharkov Klinička bolnica na željezničkom prometu №2 (popularno-w / d bolnica) je bagatoprofilna institucija, koja je dizajnirana za 515 kreveta. Međutim, u jesen 2020. godine, kada je medzavedenie dodan na popis profila za kontrolu koronavirusa, došlo je do neznatnog nesporazuma između liječnika i vlasti.

Liječnici su tada tvrdili da nisu spremni za priljev podmuklih pacijenata, a njihova reanimacija uopće može primiti samo 12 pacijenata.

Prije toga, “Telegraf” izvijestio da Kharkiv regija planira se prevesti u “crvenom” zoni i nametnuti ograničenja za lokalne studente. Međutim, uskoro je postalo poznato da će karantena u regiji ojačati samo na zahtjeve” narančaste ” zone. Koja pravila će djelovati u Kharkov od 10. listopada, pročitajte u našem materijalu.