Predložite svoje fotografije i predstavite Francusku na natjecanju u prosincu 2022. godine !

Europski kup na fotografiji je otvoreno međunarodno natjecanje u prosincu 2022.godine. Tvrtka Einsin traži predstavnika za Francusku. Konkretno, fond od preko 4.250 eura i međunarodna slava.

Uredništvo za digitalnu tehnologiju, član udruge stručnjaka za slike i zvuk (ALSIN) za odjeljak za fotografije, svake godine održava nacionalni natječaj za pronalaženje fotografa (fotografa) koji će predstavljati Francusku na natjecanju Maestro alsin.

Nacionalni predizbor
Za sudjelovanje u međunarodnom izdanju nagrade bit će potrebno odabrati predstavnika francuske. Pošaljite nam mapu s fotografijama s temom “radost”, koja sadrži pet do osam snimaka, na adresu e-pošte u nastavku (u naslovnoj poruci e-pošte navedite”NINSUS 2022″). Prijave su otvorene do 1.lipnja 2022., a rezultati će biti objavljeni 2. rujna.

→ портфолио[email protected]
Slike moraju biti isporučene u digitalnom formatu (dopušteni su skenirani filmovi).
Slike bi trebale biti isporučene u formatu inin i na 800 piksela na najdužoj strani.
U seriji se moraju navesti ime autora, poštanska adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Osoblje i vidljivost
Na godišnjoj konvenciji, AINSUS će se natjecati u seriji od 17 nacionalnih finalista, a razni foto časopisi glasat će za tri pobjednika 2022. godine. Prva nagrada ima fond od 1.500 eura, druga nagrada dodjeljuje se 1.000 eura, a treći fotograf dobiva 750 eura. Osim toga, finalisti će biti predstavljeni na javnom glasanju u Facebook-u u prosincu kako bi pokušali osvojiti nagradu publike od 1.000 eura.

Tri pobjednika također će biti pozvana na ceremoniju dodjele nagrada u Berlinu u Berlinu kako bi dobili svoju nagradu. Snimke će također biti objavljene u 17 časopisa članova INNINSUSA.

Pravila natjecanja za snijeg 2022

Tko će naslijediti Pauline Petit ?
Prošle godine, normanska fotografkinja Pauline Petit zauzela je drugo mjesto na natjecanju sa svojom serijom na licima. U 2022. godini očekujemo brojne prijave na temu koja vas zanima i koja će osloboditi vašu kreativnost kako bi se istaknula.